Sada kad nam je leto sve više i službeno približava, nema baš nikakvog razloga da iz ormara ne izvadite sve one omiljene krpice za tople dane, a ove sezone u njima se moraju pronaći komadi u bebi plavoj boji.

Sa dolaskom leta, plava je uvek savršen izbor jer miriše na plavo nebo i trikizne vode prelepih okeana. Svetloplava haljina izgleda zanosno i ima kvalitet svežeg, ali pre svega luksuznog, sasvim prefinjenog vibe-a. 

Pa ne čudi što mnoge poznate dame širom sveta rado ovog leta nose modne komade u plavoj boji.

Volimo što se ova boja lako kombinuje uz sve i svašta iz ormana, a o šik modnim dodacima koji dolaze u ovoj bledoj nijansi da i ne govorimo.

Ukoliko više volite suptilnije kombinacije, preporučujemo da se odlučite za nežnu baby plavu u kombinaciji s bež ili krem bojom. U suprotnom, osmelite se na kapsule razigranih boja.

Za ležerniji look predlažemo oversized majicu u plavoj boji u kombinaciji sa farmerkama i patikama, dok za poslovnu varijantu birajte kratka odela ili sakoe u ovoj boji koje ćete kombinovati sa lepršavim suknjama ili haljinama.

Ukoliko težite da vaš outfit uvek izgleda skupo i da se primeti u masi, u nastavku pronađite neke od komada u baby plavoj boji koji privlače pažnju:

PULL&BEAR, ZARA Komadi u plavoj boji izgledaju tako skupo!