NAJPOPULARNIJU ZARINA HALJINA DOBILA JE SVOJU NASLEDNICU: Devojke je nose i kao venčanicu, jer izgleda kao MILION $

Bela Zarina haljina postala je viralna gotovo preko noći, baš iz razloga što su je mnoge devojke ocenile kao idealnu venčanicu za svoj veliki dan.

Bela Zarina haljina postala je viralna gotovo preko noći, baš iz razloga što su je mnoge devojke ocenile kao idealnu venčanicu za svoj veliki dan.
pritnscreen/instagram 

Sezona venčanja je u punom jeku, a čini se da su više nego ikad u trendu opuštene boho proslave, rustične dekoracije i jednostavne venčanice. A kada smo kod izbora haljina, veoma je zanimljivo da je jedan model ubedljivo broj 1 među pripadnicama "lepšeg pola".

U pitanju je slip dress, odnosno satenska haljina koja savršeno prati liniju tela, no ne dajte da vas njena jednostavnost zavara, jer satenske haljine veoma brzo uz par detalja postaju oličenje seksepila i elegancije. Međutim, ni ovde nije svejedno koju ćete izabrati, a jedan model već se posebno izdvojio i slobodno možemo reći da se devojke utrkuju koja će je pre poneti na svom venčanju.

Zarina bela haljina jedna je od najpopularnijih za venčanja.
Instagram 

Reč je o novom Zarinom modelu slip haljine koji je savršen izbor nevezano kakvu građu tela imate. Haljina je midi dužine, a njena lepršava forma garantuje da ćete na svom velikom danu moći da se slobodno krećete i đuskate do zore.

Zarina bela slip haljina specifična je zbog šava ispod grudi.
ZARA 

Sa šavom ispod grudi koji je ojačan fišbajnom, niskim širokim izrezom, kaišićima i isečenim detaljima na leđima - ova haljina je više od obične satenske slip haljine.

Opcije za silizovanje su gotovo beskrajne, a model je, slobodno možemo reći - bezvremenski. Zanimljivo je da je pre popularnosti bele varijante, Zarina pink slip haljina doživela neviđeni bum.

pre bele, Zarina pink slip haljina bila je najpopularnija.
Print Screen/Zara 

Prema podacima Google Shoppinga, samo ove godine su pretrage za "Zara roze slip haljinu" porasle za 120 odsto, a hešteg #ZaraDressHaul je na TikToku pregledan više od 260 miliona puta.

Ipak, čini se da bela naslednica već sada obara sve rekorde, i možete je kupiti po ceni od samo 4.5910 dinara, a jedan od možda najzanimljivijih komentara na mrežama sa kojim su se složile mnoge buduće mlade bio je:

"Ovo je ona haljina koju ćeš jednog dana sa zadovoljstvom dati svojoj ćerki u nasleđe, a ona neće okrenuti očima jer je passe, već će je obući s ponosom. Vanvremenski model, nestvaran i prelep".

NAJPOPULARNIJA SLIP HALJINA SADA SE MOŽE NAĆI U NOVOJ BOJI I BUDUĆE MLADE JE OBOŽAVAJU Tiktok/ehixsarah

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši