Sa dolaskom zime ne bi trebalo skrivati omiljenu kariranu suknju na dalekoj polici - pravi stajling pomoći će vam da ugodno i toplo upoznate hladno vreme.

Poznate ličnosti i druge trendseterke nose karirane suknje u kombinaciji sa maslinastim, karamel ili tonovima cimeta i dodaju im novi život.

Instagram devojke takođe nisu stajale po strani. Predlažu da ove zime nosite kratke karirane suknje sa ultra popularnim vunenim kardiganima, dugim crnim kaputima, vojničkim čizmama...

crno bela modna kombinacija
Instagram 

Najsigurnija kombinacija karirane suknje je sa osnovnim monohromatskim stvarima u univerzalnim nijansama. Jednostavna rolka ili košulja i klasični topovi u crnoj, beloj, bež ili sivoj boji su ono što vam treba da biste istakli donji deo i privukli pažnju koja vam je potrebna.

Suknje izgledaju impresivno u kombinaciji sa velikim džemperima, svilenim košuljama, pa čak i sa jednostavnim majicama ili duksevima.

Može se dopuniti monohromatskom rolkom, obimnim pletenim šalom i čizmama sa neobičnim potpeticama, poput heroina iz street style izveštaja:

Instagram Modne kombinacije sa kariranom suknjom