ZABORAVITE NA USKE FARMERICE: Ove sezone nose se široke nogavice, a ŠIK ideje krademo od stilizovanih Francuskinja

Kako se nose široke farmerke, znaju uvek stilizovane slavne Francuskinje.

Uz jedan trik možete farmericama povratiti stari sjaj
Shutterstock 

Svaka zaljubljenica u modu jako dobro zna da su uske farmerice skinute s trona najpopularnijih. Nose se uglavnom farmercie širokih ili ravnih nogavica, a osim što izgledaju tako šik, ovi modeli su puno udobniji od klasičnih farmerica. A kako s farmericama širokih nogavica postići elegantan stajling najbolje znaju Francuskinje!

One su predvodnice stila i elegantnog, a francuske modne predvodnice i influenserke rekle zbogom uskim farmerciama ove sezone!

Ako i vi planirate da osvežđite parom farmerica širokih nogavica, uzmite papir i biežite modne lekcije od modno nepogrešivih Francuskinja.

Farmerice širokih nogavica i uski top

Farmerice širokih nogavica, očekivano, imaju širi kroj. Kako bi stajlingu dale formu i oblik, Francuskinje ih nose sa uskim topićem. Istovremeno celoj kombinaciji daju dozu elegancije, ali zadržavaju ležeran izgled.

Farmerice širokih nogavica i sako

Sako, koji nikada ne izlazi iz mode, svaku kombinaciju čini elegantnom. Upravo iz tog razloga sako pruža savršen kontrast s farmericama širokih nogavica. Takođeriskušajte stajling koji Francuskinje obožavaju: široke farmerice i oversized sako koji izgled čini još ležernijim.

Farmerice širokih nogavica i bela košulja

Bela košulja jedan je od onih baznih komada koji bi svako trebao imati u ormaru, a taj modni komad farmerice će momentalno učiniti elegantnijima. Za francuski štih, bluzu svakako uvucite u farmerice i tako naglasite siluetu.

Farmerice širokih nogavica i teksas košulja

Dvostruki teksas uvek izgleda elegantno - pogotovo kada su u pitanju farmerice širokih nogavica. Stajling će biti još bolji ako su oba komada imaju iste boje pa kombinacija iz daljine izgleda kao kombinezon. Ležernije, a efektnije od ovoga ne može.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši