ZABORAVLJENI TREND JE VLADAR SEZONE: Slavne dame ga obožavaju i gotovo je nema šanse da ga izbegnete

Krop top je must have sezone, a slavne dame imaju predlog kako da ga nosite...

Insatgram 

Ova godina donela nam je različite modne trendove - neki stari su ponovo zaživeli, dok su se pojavili i neki potpuno novi. Ipak, mnogi nisu očekivali povratak "krop topa", odnosno kratkih topića koji otkrivaju struk i koji su apolutni must have sezone.

Krop top je popularnost stekao 80-ih godina usporedno s fitnes pomamom. Mnogi su ovaj odevni predmet smatrali i određenim simbolom seksualne revolucije, a žene su ih je nosile kako bi pokazale plodove napornog rada u teretani.

Zaluđenost krop topom javila se i 2003., u vreme vladavine Britni Spiars. Tadašnju kraljicu plesa u kratkim topićima bilo je nemoguće ne primetiti. Pod uticajem Britni, ali i Šakire, kratki topovi vrlo brzo postali su apsolutni trend.

I kada smo skoro zaboravili na ovaj modni izlet, krop top se vratio u velikom stilu. Zasluge se mogu pripisati tinejdžerima na TikToku, ali i popularnim Kardašijankama koje često nose ovaj odevni komad. Takođe, mnoge poznate modne kuće su u svoje aktuelne kolekcije uvrstile kratk topiće.

Insatgram, Instagram Krop top

Mugler, Mui Mui i Chanel uvrstili su kratke topiće u svoje jesenske kolekcije. A ovom trendu ne odolevaju niti poznate dame.

Dua Lipa, Kim i Kortni Kardašijan, Kajli Džener, Hejli Biber i Emili Ratajkovski samo su neke od poznatih dama koje su nabavile svoje primerke.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši