AKO IH KUPITE SADA, NEĆETE POŽALITI: Trendi model cipela u kom ćemo provesti leto 2024.

Novi modeli Zara sandala ukrašeni su diskretnim mašnama

Claire Guillon / Camerapress / Profimedia

Krajem prošle godine odjednom smo svuda počeli da viđamo mašne i trake. Pojavile su se na torbama, cipelama, nakitu i odeći, ali i u frizurama trendseterki. Iako je ovaj mikrotrend munjevito došao i još brže nestao (naročito nakon što je praznični duh prošao), teško da možemo reći da smo se u potpunosti oprostili od mašni. Neizostavni u veoma popularnoj hiper-ženstvenoj estetici poput „koketa” i baletkor stila, ovi vanvremenski ukrasi su i dalje izuzetno poželjni, posebno ako je reč o cipelama.

I dok smo prethodnih sezona viđali mnogo velikih i predimenzioniranih mašnica, ove su one nešto diskretnije i delikatnije – pogledajte samo Miu Miu ili Guccimodele. Naravno, njihovu popularnost prepoznala je i Zara, koja je nedavno u svoju kolekciju dodala četiri modela sandala ukrašenih romantičnim mašnama.

Najpre nam je zapao minimalistički model sa trendi "kitten" potpeticom od imitacije kože, dostupan u crnoj i beloj boji. Ovo su sandale na pertlanje sa tankim kaiševima koje lako možemo da zamislimo u gotovo svakoj letnjoj prilici. Tu je i model papuča sa nešto višom potpeticom ukrašen sa dve mašne, koji dolazi u hit nijansi sezone - ledeno plavoj. A oni koji traže stabilnost i udobnost neće pogrešiti ako izaberu sandale sa ravnim đonom u neutralnoj bež boji.

Bonus video

This browser does not support the video element.

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow  TikTok/syedassb/xxhks

Izvor: Wanted A.N.