Farmerke širokih nogavica i kraćeg kroja, u kombinaciji sa belim džemperom sa zvonastim rukavima i džemperom sa našivenim džepovima i zlatnim dugmićima, bili su njen izbor za još jedan uspešan i šik dnevni look. A posebnu pažnju privukao je izbor cipela – Kejti je umesto klasičnih baletanki posegnula za modelom ravnih cipela Meri Džejn i taj izbor se pokazao kao pun pogodak. Udobne i elegantne, ove cipele su odličan izbor za dnevne i večernje prilike, a podjednako dobro se kombinuju i sa farmerkama, ali i haljinama i suknjama.

Kejti Holms nosi baletanke
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Umesto klasičnih crnih, Kejti je odabrala model u pastelno plavoj, nežnoj nijansi koja je kreirana za prolećnu sezonu, sa ravnim đonom i tankom elastičnom trakom preko risa. Dizajn ovog modela potpisuje ATP Atelier, švedski modni brend koji se ističe po „klasičnom luksuzu“, a prodaju se po ceni od 417 evra.

Kejti Holms nosi mary jane cipele
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, ovaj model cipela svakog proleća dominira uličnim stilom, a tradicionalne pariske cipele važe kao odlična kombinacija udobnosti i elegancije. Odlikuje ih elegantan kaiš, a tradicionalan oblik je uključivao udobnu potpeticu, dok su modernije varijante ravni modeli i modeli sa visokim potpeticama u nizu boja i dezena. I modni stručnjaci se slažu – ako ovog proleća uložite u samo jedan par cipela, sigurno nećete pogrešiti sa modelom Meri Džejn.

Bonus video

Maison Margiela mary jane cipele TikTok/zigs_mom

Izvor: t.portal.hr/ Wanted A.N.