Kada kažemo klasične cipele za proleće, prvo što većini padne na pamet su upravo baletanke. Da, činjenica je da trendovi dolaze i odlaze, ali pojedini komadi ostaju zauvek, a baletanke su jedne od njih, nevezano da li su jednobojne, od tkanine ili kože, s lakovanim vrhom ili sa dezenom.

Poslednjih sezona naročito je popularan model koji asocira na prave baletanke - mekane baletanke sa gumom ili na vezivanje, a po uzoru na Francuskinje koje ne prestaju da nose večni Chanel model čiji je dizajn potpisao Karl Lagerfeld davnih osamdesetih godina, ni manekenka Mina Nedović ne može da im odoli.

Znajući da Mina ne beži od ženstvenog stila, kombinovala je bež šorts elegantnog kroja i kardigan kratkih rukava na plavo-bele pruge. Ceo outfit može se nazvati i odom old money stila. Karakteran zaokret postigla je naočarama belog okvira i mačkastog dizajna.

Lagana, nosiva i laka cipela kako za posao, tako i za đir po gradu, te ukoliko tražite samo jedan model u koji želite da uložite, kožne klasične baletanke su definitivno siguran izbor.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video

Nemanja Nedović izjava MONDO/Nemanja Stanojčić


Izvor: Wanted V.P.