Manekenka Mina Milutinović i srpski košarkaš Nemanja Nedović venčali su se u Sabornoj crkvi u Beogradu, a tom prilikom odabrala je venčanicu bajkovitog modela u kakvom devojčice sanjanju da se udaju.

Mina je za svoj najvažniji dan u životu nosila venčanicu kreatorke Milice Opačić, a haljina je specijalno napravljena samo za nju i kulminacija je dogovora sa dizajnerkom sa kojom je odmah pronašla zajednički jezik. 

Danas mnoge žene, koje planiraju da stanu pred oltar, teže upravo ovakvom modelu venčanice - sirena koja lagano pada, spuštene bretele, dakle gola ramena, i gornji deo čvrst poput korseta.

Mina je blistala u bajkovitoj venčanici koja je uska u struku, a od bokova bela svilena tkanina slivala se do poda, što je dodatno istaklo njenu izvajanu figuru, a dugački šlep dao je utisak prave princeze.

Dugo nismo videli tako otmenu,modernu i u minimalističkom stilu venčanicu. Pored dugačkog šlepa i vea, Mina je nosila i rukavice od tila sa detaljima tufni.

Pored venčanice, Mina je isplanirala da ponese još dve haljine: model koji je nosi potpis španskog dizajnera Ze García, dok je treću i poslednju haljinu sama dizajnirala.

Instagram Venčanica Mine Milutinović je san svake žene.