Mina i Nemanja Nedović su spektakularnim fotografijama potvrdila vesti o prinovi.

Prošle sedmice u medije je došla vest o trudnoćiMine Milutinović Nedović koja je na početku trudnoće, a sada je manekenka radosnu vest potrvrdila na društvenim mrežama.

"Zahvalna sam za sve što mi 27. godina donela, ali i nestrpljiva da provedem ostatak života sa tobom", napisala je manekenka u objavi na kojoj eksluzivno pokazuje trudnički stomak.

Mina i Nemanja su 2020. godine sklopili građanski brak i organizovali intimno slavlje u najužem krugu ljudi, a avgusta 2022. su se i crkveno venčali i priredili veliko slavlje.

Svojevremeno su pričali i o budućnosti i deci.

„Oboje smo mladi, ali to je definitivno životni cilj. Videćemo da li će to biti uskoro ili će malo sačekati. Da imamo sina, iskreno mislim da bi Nemanja voleo da igrao fudbal, jer je fudbal Nemanjina neostvarena želja. Možda bi kroz to ostvario svoje želje. To ostavljam deci, neka sami biraju. Šta god da se desi, mi ćemo uvek biti uz njih, naravno", rekla je ranije Mina.

Mina Milutinović i Nemanja Nedović venčanje.
Instagram 

Nemanja je ranije rekao koliko mu znači Minina podrška.

Teško je naći osobu koja će te pratiti u svemu što nosi karijera profesionalnog košarkaša i navići se na takav život. Teško mi je kada dođem kući nervozan sa utakmice, često je sama jer mnogo putujem, ali Mina ima tu sreću što je posao ne vezuje za jedno mesto i može da radi i da bude sa mnom. Upoznao sam je kada je imala 19 godina i njeno prvo pitanje je bilo 'da li moraš da ideš na svaki trening'. Brzo sam joj objasnio, prilagodila se i odlučila da želi da bude sa mnom. Mislim da je mladost doprinela tome, negde sam je formirao kao osobu", rekao je Nemanja.

Mina i Nemanja Nedović na venčanju.
Instagram