Navikli smo da se u svetu ženskih frizura trendovi brzo menjaju i budu često sa oduševljenjem prihvaćeni od strane kako svetskih, tako i domaćih lepotica.

Ono što devojke sa naše liste izdvaja od drugih, između ostalog su frizure i kose kao iz reklame, piše Zadovoljna. Prema poslednjim trendovima u modi je prirodni izgled kose, iako su u njeno nijansiranje utrošeni sati u frizerskom salonu.

Aleksandra Tanasković

Aleksandra Tanasković je model i ima bakarno smeđu nijansu kose sa pramenovima boje meda.

Ona se inače 2015. godine u Beogradu udala za fudbalera Nevena Markovića, a kum je bio Novak Đoković. Par je dobio ćerku, ali su se 2020. godine razveli. Ona je u Americi prihvatila učešće u rijalitiju „She’s got a look“ kao članica žirija. Modelingom se bavi od 16. godine.

Anja Vignjević

Ćerka Nebojše Vignjevića, Anja Vignjević ima pramenove i dugu kosu koju ponekad nosi ravnu, ponekad preferira opuštene talase.

Anđelka Tomašević

Anđelka Tomašević je misica i model i ima vatreno crvenu kosu koja asocira na Ritu Hejvort.

„Zbog čestog farbanja i feniranja zaista moram dosta da radim kada je nega kose u pitanju. Najviše volim kada imam vremena da pre pranja natopim celu kosu uljem i držim par ga sati, a nekad i da prespavam sa njim. Pre samog pranja dobro očešljam kosu, i stavim malo maske na kraje da odstoji. Kada krenem sa pranjem, trudim se da ako prethodno nisam stavljala ništa na kosu, šampon koristim samo jednom. Zatim sledi maska, koju nanesem od korena ka krajevima i ostavim da deluje dok raščesljavam kosu. Zatim poslednji korak jeste nanošenje balzama. Bitno je da uvek on ide na kraju, a ne maska. Njegova glavna uloga je da zatvori kutikulu dlake, kako bi kosa duže zadržala sve proteine“, rekla je Anđelka o nezi svoje kose.

Mina Milutinović - balajaž

Mina je supruga košarkaša Nemanje Nedovića i jedna od najlepših manekenki iz Srbije.

Kristina Perić

Tu je i poznata manekenka Kristina Perić, koja je od početka modeling karijere bila brineta. Nama se od svih savršeno stilizovanih, najviše dopalo ovo njeno izdanje sa blagim talasima.

Koja je vaš favorit?

Anketa

Koja ima najlepšu kosu?