reserved Ravne elegantne cipele za preizuvanje na svadbi

Na našoj omiljenoj domaćoj modnoj stranici, CocoMint pokrenula se tema preobuvanja na proslavama. Dok je zajednica žena delila podeljena mišljenja oko toga da li treba izdržati celu noć u štiklama, na uštrb zabavi, mi smo se bacili u potragu za ravnim elegantnim cipelama koje mogu biti sjajna alternativa potpeticama. Ako poslušate Gen Z, patike i haljine nisu greška, ali ako ste među onima koji ne vole da mešaju dva stila, onda su za vas elegantne cipele koje smo izdvojili u galeriji na početku teksta.

U prolećnim kolekcijama prodavnica koje su dostupne u Srbiji i u popularnim webshopovima mogu se naći zaista raznovrsni modeli.

screenshoot/ cocomint.rs Cocomint o preizuvanju na svadbama

U obzir dolazi sve – od mrežastih mokasina do baletanki sa špicastim vrhom kao i rimljanke sa ukrašenih predimenzioniranim metalnim ukrasima.

Najpopularnija je pak obuća u crnoj ili bež boji, koja se može vrlo lako kombinovati uz lepršavu suknju, haljinu ili odelo, a sjajna stvar je što kasnije ovu obuću možete nositi i svaki dan, pa zatvorenu čak i na posao.

 Bonus video

ZABORAVITE NA BOL U STOPALIMA: Evo kako ćete na najbrži način tačno odrediti koja VISINA ŠTIKLE vam savršeno odgovara TikTok/AnaSkid

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Izvor: Wanted V.P.