NIJEDNE CIPELE NE MOGU IH ZASENITI: Poseban detalj čini noge vizuelno dužim, a udobnost im je glavna vrlina

Baletanke su hit model obuće za proleće koji obožavaju žene od stila.

Instagram

Baletanke su tradicionalno jedan od najpoželjnijih modela cipela za toplije mesece, a njihova dominacija će se nastaviti i u mesecima koji su pred nama. Ipak, najpoželjniji modeli ovog proleća dolaze sa efektnim detaljem koji čini da noge izgledaju duže.

Retko koja zaljubljenica u modu može odoleti baletankama, a njihovoj popularnosti ide u prilog i to što se odlično slažu sa gotovo svakom modnom kombinacijom, dajući joj razigran i elegantan prizvuk.

Međutim, ovaj popularni model cipela mnogi su kritikovali zbog činjenice da skraćuju noge, ali novi modeli sada dolaze sa veoma efektnim detaljem.

A. Astes / Alamy / Alamy / Profimedia 

Novi i najtraženiji modeli baletanki za sezonu pred nama obogaćeni su mini potpeticom, a iako je zaista reč o mini potpetici, od samo dva centimetra, noge zbog nje izgledaju duže i vitkije. Dobitna kombinacija za sve ljubitelje baletanki, zar ne? Ovog proleća zaista ne morate da se odreknete svojih omiljenih cipela, a u ovom novom izdanju na sjajan način kombinuju udobnost i praktičnost sa elegancijom i šik izgledom.

Kako kombinovati baletanke sa mini potpeticom sa ostatkom garderobe?

Ove trendi cipele ne samo da izgledaju dobro, vizuelno izdužuju noge i udobne su, već su i pravi svestrani komad kada je u pitanju stilizovanje sa ostalim modnim komadima. Bez obzira za koji stajling se odlučite, bilo da se radi o uskim farmerkama poput Kejt Midlton ili modernim haljinama maksi dužine, baletanke sa malom potpeticom savršeno idu uz gotovo sve.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Osim toga, baletanke će vrlo efektno i stilski zameniti trendi patike u mnogim kombinacijama. Teksas šorts, košulje bez rukava i oversize jakne u kombinaciji sa baletankama takođe su odličan izbor za prolećne temperature.

Ukoliko ste u potrazi za trendi modelom baletanki, pogledajte naše predloge u galeriji: