Ove letnje sezone vidimo neke od najzanimljivijih trendova u obući. Specifičnim modelima poput sandala sa cvećem, mrežastih papuča, baletanki pridružio se još jedan model koji stalno viđamo na modno osvešćenim influenserima. Reč je o sandalama „toe-ring” koje imaju dodatni kaiš koji ide preko nožnog prsta.

„Toe-ring“ sandale nisu novi model, štaviše, ovaj stil obuće se može kupiti svake letnje sezone, ali je ove godine bio na modnom radaru trendseterki. Takođe, mnogi će se setiti da su bili prilično prisutni sredinom 2000-ih, a i tada, kao i sada, neki ih obožavaju, dok drugima ideja o isticanju delova stopala uopšte nije privlačna.

Trenutno su podjednako popularni glomazni modeli koji praktično obavijaju celo stopalo i pristojni modeli sa veoma tankim kaiševima i modeli koji imaju metalne ukrase na prstu.

Osim dodatnog kaiša na palcu, najčešće se radi o veoma jednostavnim sandalama koje su napravljene od kože i izgledaju čisto i „geometrijski“, zbog čega odlično funkcionišu u garderoberima ljubitelja minimalizma.