Prošle godine, brendovi Adidas i Sporty & Rich ostvarili su izuzetno uspešnu saradnju predstavivši zajedničku verziju omiljenih Sambica, a sada za svoje fanove pripremaju novu poslasticu. Radi se o novom izdanju drugog popularnog retro modela Adidasa - patika Handball Spezial, koje zbog sličnosti s bestselerom brenda nazivaju i "Sambinim rođakom".

Iako je osnovana tek 2019. godine, marka Sporty & Rich može se pohvaliti velikom bazom lojalnih kupaca. Osnivačica brenda, talentovana Kanađanka Emily Oberg, osmislila je vrlo prepoznatljivu estetiku (koja maksimalno dolazi do izražaja na Instagramu), a njeni udobni dnevni komadi postali su sinonim za luksuzan, ali opušten izgled. U njihovoj najnovijoj saradnji s Adidas Originalsom, Sporty & Rich nije puno menjao kultni Handball Spezial, ali mnogi će se složiti da su sitnim promenama postigli puno.

Sva tri modela iz ove saradnje uključuju gumeni potplat, krem-beli pruge i nešto deblje pertle, a izrađeni su od antilop kože u smeđoj, zelenoj i ružičastoj boji kao opcije. Iznad krajnjeg zadnjeg dela nalazi se oznaka Sporty & Rich u zlatnoj boji. Iako se ne razlikuju mnogo od standardnih linija, Sporty & Rich izdanja osvojila su kupce svojim neodoljivim nijansama, pa ne sumnjamo da će se i ovoga puta prodati brzinom svetlosti.

Bonus video

Patike za letnje vreme TikTok/cynthiakozian

Izvor: Wanted A.N.