Prilagođavanje trendovima i stalno smišljanje novih, zanimljivih modela patika je najbolji način da se opiše tehnika koju Adidas primenjuje na Samba modelima. Iako su već dugo u trendu, brend stalno smišlja nove načine da zadrži lojalnost publike. Tokom zime to su uspeli da urade u saradnji sa Wales Bonnerom i sambice su imale velike obrnute jezike kao prepoznatljiv znak kolekcije, a sada su kreirali patike zanimljive teksture. To je model adidas Samba Cardboard, i baš kao što ime govori, izgledaju kao da su napravljene od kartona. Primetili smo ovaj model na TikTok-u jer jedva da postoji it devojka koja ga nije dodala u svoju kolekciju - i to sa dobrim razlogom.

Od izlaska, još 1940-ih, model Samba je napravljen od kože, a sa novim modelima je došlo do promena. Na Cardboard modelu, jedna od prvih stvari koju smo primetili je da je klasični izgled drugačiji, a patike su sada napravljene od mreže kako bi cipela bila udobnija za nošenje u toplijim danima i omogućila koži stopala da diše.

Pored činjenice da stopalo diše kroz ovu patike, mislimo da je mrežasti dizajn veoma kul detalj za predstojeću sezonu i sviđa nam se kako jednostavnu i veoma poznatu patiku pretvara u nešto novo. Cardboard sambica će se lepo uklopiti u prolećnu i letnju garderobu, a posebno će se slagati sa belim komadima odeće kao umerenim kontrastom.

Patike za letnje vreme TikTok/cynthiakozian

Pored novog dizajna glavnog dela patike, Samba Cardboard ima prepoznatljive tri bele adidas trake sa strane, a dolazi i sa belim pertlama. Cena ovih samba patika je 120 evra, ali su rasprodate na zvaničnom sajtu i mogu se pronaći samo preko sajtova koji preprodaju patike.

Izvor: Miss7hr/ Wanted A.N.