Iz sezone u sezonu privlači veliku pažnju danski modni brend Ganni. Jedan od razloga zasigurno je taj što brend ima onaj jedinstveni "cool girl" vibe, kojim podseća, primera radi, kako nositi jednostavnu, prozračnu haljinu s parom kaubojskih čizama i biti trendi i cool, ali i zbog toga što razigrana estetika brenda nudi zabavnu alternativu tradicionalno minimalističkom skandinavskom stilu.

Tako je bilo i na nedavno održanoj reviji za proleće/leto 2024. na Nedelji mode u Kopenhagenu gde su osim estetike još jednom pokazali kako su vredne kolaboracije put koji brend čini još popularnijim. Ovaj put, reč je o saradnji s brendom patika New Balance koja je nastavak izuzetno uspešne prošlogodišnje saradnje.

Spoj danske estetike i snage sportskog brenda pokazao se više nego uspešnim, prva kolekcija patika rasprodala se u trenu što je i više nego dobra najava nove saradnje koja na modno tržište donosi dva nova Ganni x New Balance modela patika koji su u prodaji po ceni od 130 do 180 evra.

Ganni je u novoj kolekciji predstavio dva kultna modela američkog sportskog brenda te tako potvrdio kako su cool (dad's) patike i dalje nezaobilazan element u svačijem ormaru. "Tako smo uzbuđeni što pokrećemo našu drugu saradnju s timom New Balance-a", istaknula je Ditte Reffstrup, Gannijeva kreativna direktorka. "Iskreno, jako smo se zabavili radeći na ovome, među nama postoji kreativna sinergija i puno uzajamnog poštovanja prema onome što oboje donosimo."

Ditte Reffstrup model patika 1906R predstavlja u snažnoj žutoj i neutralnijoj bež boji. Drugi model u u ovoj capsule kolekciji su RC30 Trackster, crne patike sa žutim detaljima.

Inače, Ganni je ovom revijom zatvorio Nedelju mode u Kopenhagenu, a kolekcija "Hello,World!" uključuje ekološki osvešćene komade od jeansa i knitwear komade spremne za cool Ganni outfite.

Ukoliko želite za prihvatljiv iznos poneti komad toliko omiljene estetike, požurite, sve je izvesnije kako će i ovi modeli uskoro biti sold-out!

Bonus video

Kako očistiti bele patike tiktok/carolina.mccaule