Dragana Džajić poznata je po trendi odevnim kombinacijama u kojima često dominiraju poneki skupi aksesoari poznatih brendova kao što su Chanel, Gucci, Valentino i mnogi drugi. 

Njen modni stil možemo opisati kao damski, i nije tajna da je Dragana često inspiracija mnogim ženama. Na svom Instagramu često deli odevne komebinacije, kako poslovne, tako i one ležernije, a ovaj put mnoge je oduševila jednostavnim, ali efektnim look-om.

Draganinim outfitom doinirao je kaput u boji bele kafe, koji je sparila sa crvenom Chanel tašnom i dubokim čizmama u istoj boji koje se apsolutna zvezda njenog stajlinga.

Čizme iznad kolena svaki look podižu na jedan viši nivo, a Dragana nam je pokazala kako ih možemo nositi i u dnevnim varijantama.

Da je Dragana ljubitelj efektnih čizmica iznad kolena, govori nam podatak da poseduje crne duboke čizme sa tankom štiklom, koje su idealne za večernje prilike.

Ipak, ona ne odustaje ni od nešto svedenijih modela za gradski đir, te tako u svom cipelarniku poseduje i popularne moon boots.

A da prati trendove i te kako nam je jasno, te za nešto toplije dane, Dragana bira moderne kaubojke, koje su na listi svih trendseterki.