Među trendovima u svetu obuće za sezonu pred nama vredi istaći veliki trend dubokih modela čizmi - obuće koja je oduvek prisutna na modnoj sceni, u većoj ili manjoj meri kao tradicionalan odabir sa značajnim padom temperatura.

Ipak, među svim verzijama, zahvaljujući svestranosti i udobnosti, pored kaubojki, izdvajaju se i čizme s glomaznim đonom.

Po uzoru na modele kakvi su modnom scenom dominirali prošle godine, duboke čizme glomaznog đona prednjače na listi najpopularnijih silueta za ovu sezonu.

čizme sa glomaznim đonom nosimo ove jeseni
Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kako brojni ljubitelji mode vole da istaknu, ove čizme kombinuju se sjajno - udobne su poput patika, a stajlinzima daju opušteni utisak s notom sofisticiranosti. Osim toga, zahvaljujući glomaznom izgledu pete u stanju su podići i najjednostavniju odevnu kombinaciju.

čizme sa glomaznim đonom videli smo na mnogim trendseterkama na nedelji mode u parizu
Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia 

I ove sezone istiu se modeli u crnoj boji koje smo mogli da vidimo na trendseterkama  Nedelji mode u Parizu. Razlog? One su idealna bazna obuća koja ne samo da se kombinuje uz sve, već i stilizuje figuru, pogotovo u slučaju XL modela koji sežu daleko iznad kolena.

najpopularnije čizme sa glomaznim đonom su one u crnoj boji
Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia