Dolaskom hladnije sezone čizme definitivno postaju najpoželjniji modni komad. Ali ne samo u uličnoj modi, već i u redovima poznatih lepotica koje biraju veoma izazovan model.

Tako je, nakon Margo Robi, prelepa advokatica i supruga glumca Džordža Klunija, Amal Kluni, prigrlila najseksi trend čizama ove sezone.

Jedan od upečatljivih stajlinga sa hit čizmama pokazala je glumica Margo Robi u Londonu, tačnije na premijeri svog novog filma 'Amsterdam', u kojem glumi sa Kristijanom Bejlom i Tejlor Svift. Da bi stigla na afterparty, 32-godišnja glumica je igrala na kartu casual stila sa oversized košuljom, koju je uparila sa crvenom torbom i parom čizama sa potpeticom, koje su izdužile njenu figuru uz pravi izazov. Jednom rečju: seksi! 

Margo Robi u dugačkim čizmama.
Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Posle Robi, došao je red na Amal Kluni. Zavodljiva advokatica, poznata po svom istančanom osećaju za stil, savršeno je prihvatila trend second skin čizama, odnosno čizama koje su toliko uske da na nozi deluju poput kože. Amal se fotografisala u društvu supruga Džordža Klunija, a uz par visokih Louboutin čizama, koje su dodatno izdužile njenu figuru, nosila je pletenu haljinu Stelle McCartney, model koji je takođe veliki hit ove jeseni.

Amal Kluni u dugačkim i uskim čizmama za jesen 2022.
BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U svakom slučaju, ove sezone nećete pogrešiti sa uskim i visokim čizmama. Mogu se nositi u raznim kombinacijama, a svima će dati dozu seksepila i zavodljivosti.