Znamo koliko može biti izazovno pronaći idealan par obuće za kancelariju u prolećnom i letnje periodu. Vreo asfalt ne trpi svašta, a rešenje da izgledamo pristojno za odlazak u kancelariju leži u, uvek modernim, espadrilama.

Iako mokasine još uvek drže prvo mesto kada je trendi obuća ovog proleća u pitanju, Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža je u modu vratila espadrile.

Da ne mari pošto poto za aktuelne trendove dokazala je ovim izborom, a model koji vojvotkinja nosi smatra se klasikom koji bi svaka žena poželela.

Reč je o Chanel modelu koji je rađen u kožnom i u platnenoj varijanti, a da ne odaju previše ležeran izgled govori i činjenica da je nose članove kraljevske porodice.

Odmah su postale modni hit, a osim što su lepe, idealne su za putovanja, šetnje u proleće i leto. Od espadrila na platformu, preko šiljastih, do ravnih, postoji opcija za svačiji lični stil, odevnu kombinaciju i priliku. Modni stručnjaci kažu da espadrile idu uz farmerke, haljine, kratke pantalone, potpuno je svejedno kako ćete ih kombinovati - izgledaće sjajno!

Espadrila na platformu su hit proleća 2022.
Instagram