Klasične baletanke nekada su mnoge žene volele da nose, ali s vremenom su prestale biti u trendu, a njihovo mesto zauzeli su neki drugi modeli.

Međutim, ove sezone mnoge influenserke i trendseterke vraćaju se ovom paru obuće, a njih slede i najnovije kolekcije omiljenih high street brendova koji u ponudi imaju različite modele i boje ove trendi obuće.

Baletanke su klasičan par obuće koji je sinonim pariškog modnog šika, udobne su i svojim jednostavnim dizajnom prilagođavaju se svakoj garderobi.

Brojni novi modeli baletanki posebni su i zbog svojeg trenutno jako popularnog četvrtastog vrha, a ne klasičnog okruglog!

S prolećem i toplijim danima naravno raste i naša želja i za unošenje sve više boja u našu prolećnu i letnju garderobu, a dodatak baletanki u nekoj od lepih, veselih boja svakako će osvežiti tvoje outfite!

Brzo ćeš shvatiti da su baletanke stvarno vrlo raznovrstan par obuće koji možeš kombinovati uz midi statement suknje, svečane pantalone, opuštene traperice, ali i lepršave haljine!

Uvek se možeš odlučiti za neutralniju varijantu i odabrati nove balerinke u crnoj ili bež boji. U kolekcijama high street brendova pronaći ćeš i zanimljive modele s printovima, u jarkim bojama ili na vezanje koje će zasigurno privući tvoju pažnju!