Iako nam se na prvu pojedini modni noviteti čine beskrajno nemogućim za nošenje, dovoljno je da ih jedna trendseterka prikaže na nesvakidašnji način i tu smo i mi. Sve zavisi od načina na koji ih uklopite, a onda će čak i "ružni" komadi postati lepi i omiljeni.

Tako nam ove godine dolaze popularne "jastuk" čizme koje su definicija zimskog šika. Zaludele su žene širom sveta, a osim neobičnog izgleda pružaju kompletnu udobnost i toplinu.

Tamara Kalinić je među prvima nosila najtraženije čizme ove sezone.
Instagram 

Kako su ove godine jorgan jakne zauzele poziciju među najtraženijim jaknama, i "jastuk čizme" su vrlo brzo našle put do srca zimogrožljivih trendseterki i postale svetski hit.

Među "high end" brendovima prvi je Luj Viton predstavio savršeni par čizama za zimsku sezonu koja je u jeku. U pitanju je "Pillow Boot" model, koji je debitovao ranije ove godine i doživeo veliku slavu.

Ove stajliš proštepane čizmice sadrže kvalitetan gumeni đon, kao i kroj koji je osmišljen tako da se savršeno obavija oko vaše noge i greje vas.

Tehničke osobine ovih čizmica sadrže vodootporni najlon sa LV dezenom, kao i pertlanje. Dostupne u crnoj, beloj i bež boji, ove čizme se mogu nositi tokom čitave godine, dok su savršeno lagane i predstavljaju genijalni statement komad.

Nose ih svetske trendseterke, a među našima prva ih je nabavila blogerka Tamara Kalinić i pevačica Marina Tadić.

Pristupačniji "high street" brendovi brzo su osmislili dostojne zamene inspirisane Luj Viton čizmom i doprle do velikog broja kupaca koji ove zime doslovno hodaju po oblacima.