W! ISTRAŽUJE: Pronašli smo u Zari košulju koju možete da nosite na čak 4 NAČINA

Istina je da sada šoping centri ne rade, ali to nas ne sprečava da kupujemo online!

Wanted!

Bili smo u potrazi za belom košuljom koju je moguće nositi i u dnevnim i u svečanim prilikama, a dobili smo čak četiri kombinacije od samo jednog komada za sva vremena. 

Bela košulja - klasik koji je svima potreban u ormanu. Komad koji vas može spasiti bespotrebnih muka kada ne znate šta da obučete. Posegnite za belom klasičnom košuljom i izbor je nepogrešiv.

Ovaj komad smo iskombinovali za različite prilike poput posla, šetnje sa drugaricom, a jedna kombinacija nas je sve podsetila na prolećni prvi dejt. 

Prva kombinacija je isto kao i bela košulja večiti klasik, a to je crno-beli stajling! Crno-belo zvuči ozbiljno i korporativno, odlično za ozbiljan posao. Ali, mi smo ipak odlučili da izađemo iz tog klasičnog kalupa, i da na ovu oversized dugačku košulju dodamo duži blejzer i bajkerske čizme i autfit učinimo totalno mladalačkim i modernim

Wanted! 

U drugoj kombinaciji košulju smo iskoristili kao haljinu i presekli njen široki pad dekorativnom maramom. Ono što preostaje je da ovoj kombinaciji dodate prolećne dugačke čizme u basic boji, efektnu torbu i zanimljiv nakit. Zamislili smo je kao savršenu kombinaciju za šetnju pored reke na prvom dejtu. 

Blue jeans- white shirt. Svetli džins i bela majica ili košulja su jedna od mojih omiljenih kombinacija za sva vremena. Instant učini da izgledate svetski i modno zrelo, a opet ne kao da ste se previše potrudili da to i postignete. Ukoliko želite da izađete iz klasičnog nošenja košulje na farmerke ili pantalone, samo ispašite jednu stranu košulje i pustite je da slobodno pada. 

Wanted! 

Druga kombinacija košulje uz krem stroge pantalone je po našem mišljenju pun pogodak kada razbijate glavu šta sutra da obučete za posao. Krem boja u kombinaciji sa belom izgleda još nežnije i svedenije, a opet nenametljivo i spremno za sve poslovne prilike. Ovakva kombinacija je zahvalna jer ju je moguće nositi od jutra do večeri

Videli ste, belu oversized košulju je lako kombinovati i prilagoditi svom stilu odevanja. Ukoliko vam se dopala, možete je potražiti na Zarinom sajtu.

ZARA Oversized shirt with pocket / 2.990 dinara.

screenshoot/zara.com