W! ISTRAŽUJE: Domaće influenserke OBOŽAVAJU hoodie dukseve, otkrivamo vam gde ih možete KUPITI KOD NAS

Modni komad s kojim nikada ne grešite!

screenshoot/instagram

Sportska odeća nešto je što se u poslednje vreme može pronaći u našim online shopping korpama. Zbog celokupne situacije naglasak je više nego ikada stavljen na udobnost, a postoji li modni komad u kojem se bolje osećamo od dukserice?

Upravo zato je ovaj komad rado viđen gost u svim našim outfitima, pa u skladu s tim ponuda u omiljenim high street prodavnicama nikada nije bila bogatija!

Ni poznate, kako strane, tako ni domaće influenserke nisu odolele ovom trendu. Influenserka Ena Luna ih mahom nosi u opuštenim varijantima, a uspela je i savršeno da ga ukombinije uz kožnu suknju i sako.

Kada smo kod uticajnih influenserki, znamo ko dukseve bukvalno ne skida. Zorannah im je oduvek bila verna, od njenih početaka u crop duksevima i suknjama od tila, do stila rock princeze. Danas najviše voli da ih nosi uz uske farmerke i šortseve. 

Svima ponekad ponestane inspiracije za svakodnevno stilizovanje i kombinovanje outifita, a žene često tu fazu poznato nazivaju ''nemam šta da obučem''. Tada nam je najpotrebnije nešto što je istovremeno moderno, udobno i lako za kombinovanje. Upravo taj luksuz nam pružaju hoodie duksevi, modni komad koji već odavno nije namenjen samo za sportska izdanja, već se odlično uklapa u ona svakodnevna. Sada se moderno nose uz elegantne dugačke kapute i torbe, ali i suknje i sakoe. 

Kod nas možete pronaći mnoštvo hoodie modela dukserica u prodavnicama poput Zare, Stradivariusa, PullandBear-a i mnogim drugim. Pogledajte u galeriji ispod po koji cenama ih možete pronaći kod nas: