KAKO BELE FARMERKE UČINITI ELEGANTNIJIM: 7 načina na koje ih nose fashion devojke s Instagrama

Kako nositi bele pantalone ovog proleća i leta, a da look bude aktuelan i sofisticiran?

Instagram

Bela boja nosi sa sobom osvežavajuću notu čistoće i elegancije, a bele farmerke na neki način simbolišu taj prefinjeni stil u modnom svetu. Bele farmerke su univerzalan komad koji doslovno-ide-uz-sve: od boyfriend kroja košulja, oversized sakoa sve do klasičnih majica kratkih rukava, a ovog proleća i leta, biće jedan od najpoželjnijih odevnih komada brojnih trendseterki. Savršeno dolaze do izražaja i uz bajkersku jaknu, a kako biste postigli efekat izdužene figure, obavezno birajte one sa visokim strukom i ravnim nogavicama (ili zvonasti kroj). Što se tiče obuće, besprekorno izgledaju u spoju sa baletankama ili mokasinama, a ako idete u provod - uz par trendi slingback cipela.

U nastavku smo izdvojili sedam inspirativnih outfita sa belim farmerkama koje možete rekreirati ove sezone. Počinjemo!

Tvid jakna + bele farmerke + baletanke

Učinite vaše bele farmerke još elegantnijim i sofisticiranijim sa tvid jaknom i kožnim baletankama. Prefinjeno, klasično i uvek aktuelno!

Crna majica + kaiš + bele farmerke + mrežaste cipele

Bela i crna su prirodna kombinacija i, kao što pokazuje Debora Rosa, izgledaju posebno dobro kada se nose zajedno. Bele farmerke i crna majica sve su što vam je potrebno u onim danima kada jednostavno nemate inspiracije.

Sako + marama + bele farmerke + torba preko ramena

Crop modele belih pantalona potrebno je kombinovati sa otvorenim modelima obuće, dok ostatak outfita primera radi mogu činiti ukrojeni sako u vašoj omiljenoj boji, chic marama oko vrata te trendi torba preko ramena. 

 Majica + kaiš + bele farmerke

Ponekad su najjednostavniji outfiti oni koji ostavljaju najveći utisak - dokaz je ova kombinacija belih farmerki i bele majice koja je upotpunjena smeđim aksesoarima.

Šareni džemper + bele farmerke + šarene patike

Zahvaljujući svojoj neutralnosti, bele farmerke se slažu sa mnoštvom drugih boja. Izaberite svoju omiljenu, nosite je u obliku džempera i uparite je sa bojom vaše obuće.

Kardigan + bele farmerke + patike

Igrajte se svežim izgledom belih farmerki tako što ćete ih stilizovati sa drugim svetlim odevnim komadima. Krem kardigan i bele patike nude jednostavno rešenje.

Prsluk + bele farmerke + štikle

Kada je reč o trendovima, jedan koji i dalje deluje vrlo aktuelno je prsluk. Posebno su popularni pleteni stilovi te samo dodajte štikle za ležeran večernji izgled.

Bonus video

This browser does not support the video element.

Metalik pantalone  Instagram/lv_blackwell

Izvor: Wanted A.N.