6 NAČINA DA NOSITE TRENDY PANTALONE POPUT NAJSTILIZOVANIJIH ŽENA: Inspirišite se pariškim šikom za besprekoran outfit

Pantalone širokih nogavica su među omiljenim modelim Francuskinja!

Shutterstock

Želja da se oblačimo po uzoru na francuskinje se pojačala ovog vikenda kada smo odlučili da prihvatimo trend širokih pantalona.

I pored toliko inspirativnih kombinacija koje svakodnevno viđamo na Instagram profilima trendseterki, uhvatili smo sebe da tako popularan model pantalona praktikujemo samo na dva načina.

Kako ne bismo upali u monotoniju kombinovanja trendy pantalona, odlučili smo da se saznamo, a zatim i poslušamo savete najboljih Francuskinja.

I naravno, bez puno muke pružile su nam mnoštvo inspiracije koju jedva čekamo da probamo.

Nastavite da skrolujete kako biste i vi mogli da prihvatite ovaj svestrani trend pantalona sa samopouzdanjem koje Francuskinje definitivno poseduju.

Pravilo 1: Nosi ih i u dnevnim i ležernim prilikama

Jedan od glavnih problema jeste što pantalone širokih nogavica nismo nosili tokom dana i u casual prilikama kao što to rade Francuskinje. Najčešće ih kombinuju sa patikama i ležernim aksesoarima poput kačketa.

Instagram 

Pravilo 2: Crno-beli outfit je uvek chic izbor

Sviđa nam se činjenica da su crno-beli outfiti trenutno u trendu, najviše iz razloga što je to kombinacija boja koja nikada ne prestaje da izgleda vrhunski. To je, dakle, posebno korisno kada su u pitanju kombinacije u kojima ste naročito oprezni - u ovom slučaju, trend pantalona širokih nogavica.

Instagram 

Pravilo 3: Da, možete ih kombinovati sa ostatkom oversized odeće

Široke pantalone i trench sa dodatkom džempera preko izgleda tako šik i defitivno ide na listu za sledeće ideje za oufite.

Instagram 

Pravilno 4: Kardigani idu uz gotovo sve

Štrikani kardigan je sastavni deo garderobe Francuskinja. Možda ne izgleda kao najočigledniji izbor za kombinovanje sa širokim pantalonama, ali kao što dokazuju trendseterke - funkcioniše.

Pravilo 5: Ne izbegavajte ih za noćne izlaske

Kada se spremamo za noćni izlazak, obično je prvi izbor haljina ili suknja. S obzirom na to da smo u raspoloženju za promenama, za sledeći izlalazk prednost dajemo pantalonama širokih nogavica, za kojima Francuskinje često posežu kada idu na večeru i/ili piće.

Pravilo 6: Monohromatski look je uvek pun pogodak

Jedan od stilskih trikova koje Francuskinje najviše vole jeste outfit u jednoj paleti boja. Ovde, držeći se palete kamel i braon, čini da svaki outfit izgleda skupo.

Instagram