HEJLI BIBER I KEJT MIDLTON NE IZUVAJU PATIKE OD 5.000 DINARA: Idealne su za proleće, a kombinuju se uz sve stilove

Hejli Biber, Kejt Midlton, Arijana Grande, Emili Ratajkovski... samo su neka od imena slavnih dama koje se ne odvajaju od čuvenih Superga prolećnih patika.

Profimedia

Izbor prolećnih patika nekada zna da izazove pravu glavobolju. Da, modela ima na pretek, ali treba izabrati onaj koji će se uklapati u sve - i kada nam se nose suknje i haljine, ali i kada smo u kežual izdanjima - farmerkama i trenerkama.

Ukoliko imate nedoumice šta izabrati, nije zgoreg pogledati kako to rade dokazane kraljice stila i vodeće trendseterke današnjice kao što su Kejt Midlton i Hejli Biber.

Možda će vam se učiniti na prvu da njihovi stilovi oblačenja nemaju baš ništa zajedničko, ali istina je da i vojvotkinja i manekenka dele ljubav prema jednom modelu patika i to već godinama, a najbolje od svega je to što se one mogu naći i kod nas.

Profimedia 

Superga patike su dobile na popularnosti u poslednje vreme, a pored pomenutih dana nose ih i mnoge druge poznate ličnosti poput Arijane Grande i Emili Ratajkovski, što znači da za malo novca zapravo možete da iskopirate autfite zvezda...

Mark Stewart / Camerapress / Profimedia 

Inače, ovaj brend postoji više od 100 godina, a posebno su bile popularne osemdesetih, te nije ništa iznenađujuće ukoliko ste ih možda već videli u ormarima vaših mama.

S obzirom da se moda vraća, ne čudi što je Superga ponovo u centru pažnje, a za kombo bez greške, najbolje je da birate bele modele koji se lako uklapaju uz gotovo sve.

Kejt Midlton se takođe često može videti u ovom modelu obuće, s tim što pored belih, ona često nosi i maslinasto zelene.

Superga patike vole i influenserke, te ih tako Ešli Roberts često kombinuje uz poslovne autfite, kao što su na primer sakoi i suknje klasičnog kroja.

Profimedia 

Inače, cena osnovnog modela patika je oko 5.000 dinara, iako ima i skupljih, a samo je na vama da odlučite koje se najbolje uklapaju uz vaše omiljene modne kombinacije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!