ZABORAVLJENI KOMAD KOJI OBOŽAVAJU TAMARA I DŽEJ LO: Lako se kombinuje i ostavlja utisak kao da ste sišli s modne piste

Tamara Kalinić i Dženifer Lopez imaju isti omiljeni modni komad za hladne dane, a to je pončo.

Profimedia, Instagram

Efektan i upečatljiv komad koji se češće možemo videti u ponudi high steet brendova obožavaju zaljubljenice u modu jer osim što se lako kombinije, čini da svaki outfit začinimo ovim večnim komadom.

Da je pončo sa dezenom sigurna opcija, zna i Tamara Kalinić koja je na prestižnoj Etro reviji ponela prugasti ogrtač koji je potreban svakom minimalističkom ormanu koji će jednim komadom osvežiti svaki outfit.

Instagram 

Ponovnom trendu ponča rado se pridružila i latino diva Dženifer Lopez koja je nedavno zablistala u jednostavnoj, a opet efektnoj kombinacija. Uz farmerke širokih nogavica i cipele s platformom i vrtoglavom potpeticom, nosila je debeli vuneni pončo s visokom rolkom.

Dok pončo Tamare Kalinić teget prugama daje dozu sofisticiranosti, Džej Lo se odlučila na dodatak resa koji čini ovaj modni komad totalno šik i stvoren za savršen stajling čak i na minusu.

Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ovaj pleteni komad uspeo je da osvoji srca svih modnih zavisnica koje žele da čak i njihove ležerne kombinacije budu vredne svakog pomena. Tamara ga je nedavno nosila i na Valentino događaju, ali beli model sa minimalističkim radom.

Ukoliko želite da izgledate stilizovano poput slavnih dama vaša kombinacija treba da bude jednostavna - birajte proste krojeve poput klasičnih ravnih, uskih ili zvono farmerki, kožnih ili cigarette pantalona.

U nastavku pogledajte kako Džej Lo i Tamara Kalinić nose pončo:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Tamara Kalinić i Dženifer Lopez obožavaju trend ponča.