ZA NJU KAŽU DA JE NAJSTILIZOVANIJA ŽENA TENISERA: Sva upečatljivija modna izdanja JELENE ĐOKOVIĆ sa teniskih mečeva

Modne kombinacije Jelene Đoković, supruge Novaka Đokovića, su uvek pod lupom javnosti naročito na teniskim mečevima koje posećuje kako bi bodrila svog muža.

John Walton / PA Images / Profimedia

Tajno oružje Jelene Đoković je u klasičnom izgledu, prirodnoj šminki i divnom osmehu. Glavna lekcija Jelene Đoković jeste da budete jednostavni i prirodni. Nosite odeću i nikako dopustiti da odeća nosi vas!

Obzirom na Jeleninu bliskost sa Anom Vintur i pohvale koje upućuje na račun Jeleninog stajlinga govore dosta o njenom smislu za modu. Jelenin stil je oduvek bio vrlo odmeren i vodi se onim pravilom – manje je više. 

Nakon ležernog izdanja u farmericama i majici sa printom "Ćirilca-Latinica",snažnom porukom koju su pozdravili u Srbiji, za naredno pojavljivanje na teniskom meču svog supruga Novaka Đokovića, Jelena je odabrala romantičnu haljinu sa diskretnim floralnim printom u plavo-beloj boji. Naravno, nezaobilazni detalj bio je beli šešir, aksesoar od kojeg Jelena ne odustaje na teniskim turnirima.

Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Koliko ostaje dosledna klasičnom stilu govore i kombinacije za koje mnogi modni stručnjaci smatraju za dobitne. Ipak, kada malo bolje razmislite, zaista vam je malo toga potrebno da budete uvek dobro obučeni. Jedne kvalitetne farmerke i bela majica, i već ste u trendu i sada i zauvek.

Takođe je bitno da nakit bude neupadljiv. Jednostavne minđuše ili dobar klasični sat idealni su za svaku priliku.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte modne kombinacije Jelene Đoković u kojima uvek prođe zapaženo na teniskim mečevima:

James Veysey / Camerapress / Profimedia, Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia Jelena Đoković modne kombinacije sa teniskih mečeva