ŠTA MOŽEMO NAUČITI OD KENDAL DŽENER? Najplaćenija manekenka smatra ga je ovo ključ ODLIČNOG stajlinga

Trenutno najplaćenija manekenka svih vremena, Kendal Džener, važi za jednu od najstilizovanijih sestara koja inspiriše devojke širom sveta.

Shuterstock

Stil Kendal Džener je nešto što bi svaka žena na planeti ponekad volela da iskopira. Uspešna manekenka i članica najpoznatije rijaliti porodice na svetu uvek izgleda besprekorno, a njen stil kopiranju mnoge mlade devojke širom sveta.

Ona definitivno oseća modu i stil jer je ona u stanju da najjednostavnije i najčudnije komade učini da izgledaju najpoželjnije. Naravno, stil Kendal Džener je uhvatio našu pažnju i na crvenom tepihu i na ulicama gradova, gde preferira kul i kežual izgled, a najčešće nosi njene omiljene farmerke stilizovane moćnim modnim dodacima.

Minimalizam je ključ Kendal Džener. Na svakoj slici vidimo Kendal u vrlo jednostavnim, ali prekrasnim kombinacijama, prirodnog izgleda ili izgleda "bez šminke", u kežual komadima koje svi mi nosimo na dnevnoj bazi.

Naravno da se Kendal Džener brine o svojoj besprekornoj figuri i da uvek izgleda fit, tako da je često možemo videti u uskim crnim helankama, sportskim grudnjacima i patikama.

Ona voli da kombinuje stilove, tako da ona često nosi Chunky čizme sa teksasom. Najistaknutija karakteristika njenog street style izgleda je super nosiva odeća.

Klasična bela+bež kombinacija i tanga sandale za kojima su poludele žene širom sveta, pa i Kendal, je dobitna kombinacija za ležeran, a opet sređen stajling.

Inače, Kendal Džener se nalazi na listi najplaćenijih top modela u ovom trenutku sa zaradom od skoro 30 miliona dolara. Prema podacima iz 2018. godine, ona je zarađivala 22,5 miliona dolara, a nakon samo dve godine, ova cifra je dosta veća. Pored posla modela, deo njenog profita potiče od Kendall + Kylie linije garderobe, ali i od porodičnog rijaliti programa. Svaka njena objava na društvenim mrežama je takođe odlično plaćena, jer poseduje bazu fanova veću od 153 miliona ljudi, a više njenih izdanja koja su privukla pažnju javnosti, pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

Profimedia, PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kendal Džener