LUTAK JE MODNA IKONA KOJA UVEK IGRA NA SIGURNO: Boženin stil je voljen jer je ženstven, a nimalo vulgaran

Svi oni koji prate modu putem Instagrama zasigurno su čuli za devojku pod imenom Lutak, inače Božena Boka Lazarević koja inspiriše svojim stilom.

Instagram

Iza nadimka Lutak krije se manekenka Božena Lazarević, skromna i povučena devojka rodom iz Čapljine. Božena Lazarević (devojački Jelčić) je lepa Hercegovka koja je pažnju šire publike privukla atraktivnim odevnim kombinacijama i modnim ukusom u kome nema mesta za grešku, ali i luksuznim stilom života.

Lepa Božena se bavi i modelingom s vremena na vreme, ali joj je ipak fokus na modi u čijem je svetu već 12 godina.

Na Instagramu je prati skoro 200.000 ljudi a nema sumnje da je mnogim devojkama i ženama inspiracija. A modni pečat svetskih zvezda koji se njoj dopada i čiji prati jeste stil Blejk Lajvli, Viktorije Bekam i Džesike Albe.

Svoj stil je, jednom prilikom, opisala kao raznolik. "Nosim sve zavisno od prilike, dana i raspoloženja. Volim elegantne kombinacije, ali volim se obući i sportski. Najčešće me možete videti u casual kombinacijama. Mislim da se ženama kod mog stila najviše sviđa što su moji outfiti jako nosivi, opušteni i simple, a nimalo nisu vulgarni iako večernje kombinacije ipak odišu malom dozom sekspila."- izjavila je u jednom od intervjua.

Kada je reč o šopingu, tu se Božena Lazarević zasigurno može izdvojiti iz mase žena, jer u većini slučajeva prilikom kupovine dobro razmisli da li joj je određeni komad zaista potreban i koliko će ga nositi. Nije tip koji se lako zaljubljuje u nove komade, pa tim je i jasnije zašto njenim stilom prednjače večni komadi.

Obzirom da najčešće za sebe bira jednostavnije stvari, nije od osoba koje slepo prate trendove pa ju je nemoguće videti u kombinacijama koje su od glave do pete po poslednjoj modi.

Modna kombinacija sa kojom nema greške je po njenom mišljenju ona koja podrazumeva klasičnu crnu haljinu i lepe štikle, jer to je siguran prolaz da kombinacija dobije najviše ocene.

Da bi čovek izgledao dobro, po mišljenju Božene Lazarević, najvažnije je da je zadovoljan sobom i da je u potpunosti svoj, jer "unutrašnje nezadovoljstvo ni najlepša haljina ne može da sakrije", izjavila je u jednom od ranijih intervjua.

Božena inače živi i radi u Nemačkoj zajedno sa suprugom Igorem Lazarevićem, sa kojim je već gotovo čitavu deceniju, i sa kojim ima troje dece.

Boženin suprug se bavi prodajom luksuznih automobila, a ona je u jednom intervjuu istakla kako oboje puno rade i potpuno su predani posli, jer je to jedini način da sebi priušte život kakav žele. Kako izgleda njen partner uz kog joj se promenio život, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Božena Lazarević Lutak