Nekadašnja manekenka i jedna od naših najpoznatijih influenserki, Sandra Niketić, porodila se pre svega desetak dana, a sada je pozirala na svom Instagramu u neodoljivoj sportskoj kombinaciji zbog koje su mnogi morali dobro da protljaju oči.

Naime, lepa Sandra pokazala je više nego sjajnu liniju zbog koje su mnogi komentarisali da izgleda kao da nikad i nije bila trudna. 

Sandra koja pored ćerkice ima i sina kog je dobila 2018. godine, inače je u braku sa proslavljenim košarkašem Tadijom Dragićevićem, a neko je ko je modne piste zamenio drugačijim vidom posla. 

sandra niketic i tadija dragicevic dobili su cerkicu anju
Instagram 

Vlasnica je sopstvenog modnog brenda, a upravo je na fotografijama pozirala u sportskom izdanju i dokazala da možete biti i u sportskom fazonu, i veoma trendi čak i na visokim temperaturama, kada je zaista ogroman problem šta obući.

Široku majicu bez rukava sa kapuljačom uparila je sa šortsem u istoj boji peska, a ceo outfit upotpunila naočarima, svedenim nakitom i trendi tašnom. U prvi plan došle su njene duge noge i vitak struk, a više je nego evidentno da nekadašnja manekenka prosto blista.

sandra niketic u trendi sportskoj kombinaciji boje peska
printscreen/instagram 

Sandru samo na Instagramu prati preko 83 hiljade pratilaca, i neko je ko prati najaktuelnije modne trendove, te ćete kod nje pronaći apsolutno sve novitete, ali i sjajne predloge za sva godišnja doba.

sandra niketic u trendi kombinaciji boje peska
printscreen/instagram 

Najbolje od svega što podjednako voli i elegantnija izdanja, ali i sportske kombinacije, a podsetimo, čak je i za svoje venčanje odabrala predivnu koktel haljinu koju je uparila sa belim starkama.

Dakle, može se biti i u sportskom fazonu i apsolutno trendi, pogotovo kada ste i ovako zgodni kao Sandra.