KAKVA KOMBINACIJA: Severina u kreaciji čuvenog italijanskoj dvojca izgleda toliko dobro kao da je sišla sa piste

Nema ko se za njom nije okrenuo.

Severina u omiljenim patikama
ATA Images/Antonio Ahel 

Navikli smo da je Severina uvek na vrhu zadatka kada je moda u pitanju, ali novom kombinacijom ponovo nas je ostavila bez teksta.

Lepa pevačica oduševila je pratioce sjajnom kombinacijom koju je odabrala za praznik "Svetog Duje" koji se slavi i kao dan Splita, njenog rodnog grada.

"Kako zvona svetog Duje, cela zemlja neka čuje rajsku pesmu puka tvog, Splite moj..." napisala je pevačica na svom Instagramu dok se u pozadini nalati jedan od simbola njenog rodnog grada, splitska katedrala Uznesenja Blažene Device Marije koja je u narodu poznata kao katedrala sv. Duje.

Severina na fotografiji nosi odevnu kombinaciju u kojoj se posebno ističe suknja s jako zanimljivim printom. Naime, pevačica je nosila model iz kolekcije modne kuće Dolce & Gabbana za proleće 2014. godine ukrašen motivima iz Antičkog Rima. 

Iskombinovala ju je sa bluzom iste modne kuće, koja je pak bila ukrašena njihovim prepoznatljivim tačkastim dezenom za koji dizajneri Domeniko Dolče i Stefano Gabana nađu mesta u gotovo svakoj svojoj kolekciji.

S obzirom na to da je nosila i njihovu efektnu ogrlicu kao i ukras za kosu, ovo bi zapravo mogao biti kompletan look sa revije slavnog dvojca. Kombinaciju je dodatno razigrala crvenom torbicom modne kuće Dior i time zaokružila modno izdanje.

Jedno je sigurno, Severina bi u ovom izdanju istog trenutka mogla slobodno i da prošeta modnom pistom. Kladimo se da bi njen catwalk podjednako oduševio sve prisutne kao i sva njena modna izdanja.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši