Čudna smo vam mi redakcija. Mislim, čudna... Zanimljiva. Mi smo kao jedna mala porodica i svako svakog pita za neki savet. Bilo da se radi o naslovu za tekst, potencijalnim saradnicima ili kao u ovom slučaju šoping izveštaju, tu smo uvek jedni za druge. Tako je moja draga koleginica i prijateljica Nataša, bila u Zari i pitala me za nekoliko stvari koje je isprobavala.

Malo sam bila ljubomorna što nisam sa njom i što sam svoju kupovinu trenutno svela isključivo na onlajn, ali, kao što rekoh tu smo uvek jedni za druge.
Pošto imamo sličan ukus, većina stvari mi se izuzetno dopala, a posebno što su sve stvari bile crne i nude (moje omiljene boje). Iako su joj sve stvari stajale savršeno, Nale se predomišljala i odlučila se za nekoliko komada koje će moći da kombinuje celog leta. Dakle, ovog puta nam je motiv bio praktično, klasično i pristupačno.
U nastavku pogledajte šta je to naša beauty urednica kupila, oko čega se predomišljala, a šta joj se nikako nije dopalo.

šoping-za-vreme-korone-zara-izveštaj
Wanted 

Teksas haljina sa karnerom

Kroj same haljine mi se jako sviđa, ravno pada i vrlo je atraktivna zbog bele boje. Karner koji prelazi preko ranema je divan detalj za devojke koje to vole. Ja se uvek uhvatim za stvari ovog tipa ali čim ih obučem shvatim da to nisam ja. Svakako preporučujem da je pogledate.


Bež haljina

Ova haljina po meni ima neki military vajb ali je ujedno i seksi. Super mi je za kombinovanje uz patike. Međutim odustala sam od kupovine jer je dosta kruta i ima tendenciju da se diže na gore, bar na meni, a relativno je kratka. Tako da ću za nju ipak razmisliti i možda je probati ponovo drugom prilikom.

Crna haljinica

Ova haljinica je neverovatno prijatna. Gore je komotna, ima široke rukave i materijal je divan tako da vam tokom leta neće biti vrućina. Nju planiram da kupim u nekom narednom obilasku, ovaj put nisu imali moju veličinu (na meni je L i dosta mi je široka oko struka).


Pantalone i bodi

Ovo je par stvari koje sam u ovoj turi do Zare odabrala i da kupim. Prvo, pantalone su savršene za leto. Napravljene su od viskoze i imaju divan satenski sjaj. Krem nijansa ide uz sve, a uvek bih ih kombinovala sa nekom uskom maljicom ili super šik bodijem poput ovog.