Bele haljine su pravi letnji klasik, a zbog svoje bezvremenosti i klasičnosti odličan su letnji modni komad u koji uvek vredi uložiti. To dobro zna Dženifer Lopez, koja je za ručak na Kapriju izabrala mnogima omiljeni model koji je spojila sa tek vanvremenskim cipelama - baletankama.

Latino diva pokazala je savršenu kombinaciju za vrele letnje dane. Budno oko paparaca uhvatilo ju je u trenutku kada se zaputila na ručak na Kapriju u Italiji, gde trenutno boravi.
Dženifer Lopez je tom prilikom oduševila stajliš belom haljinom bez rukava, čiji donji deo krasi lepršavi materijal.

Dženifer Lopez u beloj haljini i baletankama.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ovoga puta odabrala je omiljenog dizajnera Azzedine Alaia, čije kreacije vole i Kim Kardašijan, Rijana i Bijonse. Haljina je izrađena od pamučnog poplina i odličan je izbor za dnevnu varijantu, iako može poslužiti i za noćni izlazak. Posebnost je halter izrez, a zbog zategnutog dela u struku taj deo je vizuelno istaknut.

Sa ovako jednostavnom, a posebnom haljinom, ovog puta, umesto štikli, Lopezova se opredelila za klasične baletanke, u kojima se već slikala tokom medenog meseca u Parizu.

Dženifer Lopez u baletankama koje su veoma poželjne cipele za leto 2022.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Koliko su one svestrane i iz sezone u sezonu sve poželjnije dokazuju i police omiljenih brendova u prolećnom i letnjem periodu. Zato smo se potrudili da odaberemo najlepše i olakšamo vam odabir pri sledećoj kupovini:

ZARA Aktuelna ponuda baletanki u high-street radnjama.