Modne i kozmetičke trendove za izlaske 90-ih karakterisale su slip haljine, sandale sa kitten potpeticom i nezaboravna frizura sa šnala i dva tanka pramena, savršeno učvršćena lakom za kosu, koji uokviruju lice.

Ovu klasičnu frizuru iz 90-ih nedavno je savršeno modernizovala pevačica Dženifer Lopez dodavanjem sitnih pletenica umesto pramenova koji uokviruju lice. Latino diva poznata je po svojim krupnim loknama, frizuri koju najčešće nosi, ali je ovoga puta kosu skupila u zalizanu punđu.

Kao i uvek, njen dugogodišnji saradnik, poznati frizer Kris Eplton, zaslužan je za njenu najnoviju frizuru. Sa dve kratke i tanke pletenice, ostatak kose je skupljen u šik, visoku i zaglađenu punđu.

U objavi na Instagramu, Džej Lo je, pored Krisa, označila i ostatak svog tima koji je odgovoran za njen stajling i šminku. Iako smo navikli da Dženifer viđamo sa raskošnim talasima ili jednostavnijom zalizanom punđom, ova frizura sa neočekivanim dodatkom pletenica takođe joj odlično stoji!

Dženifer Lopez nosi pletenice kao što su se nosile 90ih.
Instagram 

Njena frizura je prilično jednostavna za kopiranje, samo morate vešto da ubacite kosu u visoku punđu ili je pričvrstite ukosnicom i odvojite kraće pramenove oko lica za slatke pletenice!

Dženifer Lopez nosi sitne pletenice Instagram/jlo