Pevačica, glumica i preduzetnica, Dženifer Lopez, danas važi za modnu ikonu, međutim nije uvek bilo tako. Nedavno, Džej Lo je iznenadila mnoge kada se udala u Las Vegasu za Bena Afleka, a njena venčanica naišla je na komentare divljenja.

Dženifer Lopez je poznata po "vojničkom režimu" kada je reč o ishrani i treningu, te tako gotovo da ne postoji komad koji je joj ne pristaje  zbog njenog savršenog tela kojem posvećuje dosta vremena.

Džej Lo je poznata po glamuroznim look-ovima, međutim često je možemo videti i u sasvim običnim izdanjima - sportskim majicama i trenerkama u kojima izgleda kao milion dolara.

Ipak, iako je danas dama od stila i njene komebinacije rado mnoge dame kopiraju, Lopezova je nekada važila za damu u Holivudu koja nema ukusa.

Dobro se sećamo mode koja je vladala 90-ih i ranih 00-ih godina koja je iznedrila i neke čudne odevne komade, a obožavale su ih mnoge poznate žene. Među njima se svakako našla i latino diva Dženifer Lopez.

džej lo u modernim farmerkama
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U nastavku smo smo tako izdvojili njena izdanja s početaka karijere za koje se nadamo da se neće vratiti.

Shutterstock Stil latino dive tokom 90 ih i 00-ih

U međuvremenu, Dženifer je znatno napedovala, promenila stil odevanja, sklopila saradnje sa mnogim modnim brendovima, a kako danas izgleda njen stil koji mnoge inspiriše, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock Latino diva važi za modnu ikonu