Navikli smo da nas Jelena Gavrilović oduševljava modnim izdanjima, nevezano da li su u pitanju dnevne kombinacije ili izdanja za svečanosti, ali na ono u čemu se pojvaila na otvaranu 50. FEST-a malo ko je mogao ostati ravnodušan, te čak ni najstrožiji kritičari ne bi mogli da nađu manu.

Lepa glumica prošetala je crvenim tepihom u dugoj elegantnoj haljini sa dubokim dekolteom i puf rukavima, dok je na glavi nosila turban od istog materijala.

Jelena je izgledala poput svetske zvezde, jer ovako nešto uglavnom smo do sada mogli da vidimo samo u Holivudu.

Jelena Gavrilović otvorila je 50. FEST u fantastičnoj haljini sa šljokicama.
ATA Images/Antonio Ahel 

"Ovo je jedna posebna haljina koju je za mene napravila moja prijateljica. Već je doživela svoju premijeru u Dubaiju, ali malo smo dopunili stajling večeras. Jako sam srećna što sam večeras ovde, ovo je veliki praznik za filmske radnike", rekla je Jelena.

Jelena Gavrilović pojavila se u haljini koju je već nosila u Dubaiju.
ATA Images/Antonio Ahel 

"Ja sam se večeras obukla onako kako FEST zaslužuje - dostojanstveno", dodala je glumica.

Inače, kako je i sama rekla, Jelena je ovu haljinu ponela na Expo Dubai 2020, na koncertu u okviru paviljona Srbije povodom Dana državnosti, gde su se pojavili i Jelena i Novak Đoković. Jedina razlika je u tome što je u Dubaiju nosila kristalni ukras u kosi.

Inače, jubilarno 50. izdanje FEST-a otvoreno je filmom "Strahinja Banović" u režiji Stefana Arsenijevića, a posetioci će narednih dana imati priliku da pogledaju filmove u gotovo 450 projekcija. Pored Arsenijevića, pred publikom su do 6. marta filmovi koje potpisuju: Pedro Almodovar, Megi Džilenhal, Dario Arđento, Pol Šreder, Paolo Đenoveze, Pol Tomas Anderson i drugi.

A kako je sve izgledalo sinoć, pogledajteu videu u nastavku:

Otvaranje Festa - Jugoslav Pantelić Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!