Tamara Kalinić živ je primer da za dobar stil ne treba mnogo, čak i kada vam nije do sređivanja već ste više za kežual varijante.

Svojim poslednjim izdanjem oduševila je pratioce i pokazala kako biti trendi čak i zimi, kada uglavnom jedino što želimo je da nam bude toplo.

Na svom Instagramu podelila je niz fotografija na kojima pozira u trendi komadima i kao i uvek, osvojila simpatije mnogih.

Toplu vunenu rolku u braonkasto - sivoj nijansi iskombinovala je sa baggy farmericama koje ne izlaze iz mode već nekoliko sezona, a idealno se kombinuju sa martinkama i glomaznim čizmama. Naravno, i dalje Tamara je kosu uvila na nežne talase i zaokružila izdanje neutralnom šminkom, dok je odevnu kombinaciju upotpunila je neobičnim šalom od kašmira koji je i te kako privukao pažnju njenih pratilaca.

pritnscreen/instagram Tamara Kalinić zimsko izdanje

U pitanju je šal "Paolina" koji potpisuje Monika Sarti za brend "Faliero Sarti". Ovaj prelep model potpuno je transformisao njen "look" i "razbio" monotoniju jarkim tonovima ciklama, ljubičaste, plave i grimizno zelene boje.

sal tamare kalinic
pritnscreen/falierosarti 

Ipak, ukoliko vam se dopada baš ovaj šal od kašmira, potrebno je da izdvojite čak 380 evra. Ipak, budite sigurni da kašmir kao takav nikad ne izlazi iz mode, te je više nego jasno da ovde važi ono - kupite jednom, nosite zauvek.

Naravno, Tamarin primer lako možete iskopirati i uz pristupačnije komade, a da dobijete podjednako afektnu kombinaciju. Ako ništa, Tamara je pokazala kako i u kežual izdanju da izgledate trendi i šik, a još neke njene kombinacije koje vas mogu dodatno inspirisati pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Tamara Kalinić neguje ženstven i jedinstven stil koji prate milioni devojaka širom sveta.