Holivudska slatkica pojavila se tokom jučerašnjeg dana na premijeri serije "Only murders in the building" u kojoj igra jednu od glavnih uloga, i oduševila, kako okupljene predstavnike medija, tako i fanove.

S obzirom da se već neko vreme pisalo da se pevačica poprilično izmenila, a njen izgled i višak kilograma komentarisani su uglavnom u negativnom kontekstu, lepo je videti ponovo onu staru Selenu punu samopouzdanja, a ne devojku koja beži od paparaca i skriva se iza vrećaste odeće.

Selena je prošetala u midi pletenoj haljini koja se kopčala sa strane, dok se veoma zanimljivo preplitala preko struka. Haljina boje višnje protkana crnim nitima savršeno joj je pristajala, a "v" dekolte i puff naramenice dale su celom outfitu romantičan ton.

Sve je upotpunila kožnim crveno - crnim sandalama sa platformom i YSL tašnom sa zlatnim detaljima, a primetno je i da je Selena prešla u tabor riđokosih što je ove jeseni jedna od najpoželjnijih nijansi kose.

selena gomez na premijeri serije
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Od momenta kada su se fotografije pojavile na mrežama komentari nisu izostali, a potražnja za ovim modelom haljine istog trenutka je porasla.

Naravno, većina žena, pogtovo u Evropi gde je jesen znatno hladnija nego u Los Anđelesu, ovako nešto iskombinovala bi sa dobrim kožnim čizmama ili nekim od popularnih modela cipela za ovu sezonu.

Inače, Selena ne nosi jaku šminku, drži se jednostavnog, prirodnog izgleda, ali ima svoje mejkap trikove kojima skriva nesavršenosti tena i ističe lepotu svog lica. U tome su joj glavni saveznici rumenilo i bronzer sa sjajnim efektom.

"Obožavam rumenilo, stavljam ga na sam vrh obraza, vizualno kao da ih podiže. Nakon toga ide bronzer, koji stavljam na obraze, a i lagano na liniju brade, koristim ga kako bih malo konturisala lice", objasnila je svojevremeno za Vogue, a tog pravila držala se i ovog puta.

Inače, serija "Only Murders in the Building" nije klasična ‘true crime’ priča, zapravo uopšte nije reč o takvoj vrsti serije već je njena tematika vezana uz obožavatelje spomenutog žanra.

selena gomez u seriji only murders in the building
Youtube 

Serija prati priču troje suseda koje se zapravo ne poznaju, ali dele strast prema ‘true crime’ pričama, ali sve poprima jednu totalno novu dimenziju kada se u njihovoj zgradi zaista dogodi misteriozno ubistvo nakon čega se troje glavnih protagonista i službeno upoznaju.