KARLEUŠA I KERI BREDŠO NOSE ISTU TAŠNU: Torbicu za kojom žene žude Jelena ima nekoliko u boja

Ako ste gledali poslednju epizodu serije "Seks i grad" verovatno ste primetili da je Keri Bredšo nosila torbicu kakvu je pre nekoliko mesci prvi put prošetala Jelena Karleuša

Profimedia, ATA Images

Trendeseterikama je dobro poznata ljubav Keri Bredšo prema modi, posebno cipelama, ali veliki je ljubitelj i tašnica, a nakon kultnog Fendi modela 'baguette', glavna junakinja HBO-ove serije 'I tek tako...' ima novi predmet žudnje koji svi sad žele.

Kad se neka torbica pojavi na malom ekranu i to u hit seriji, jasno je da se radi o modelu koji ulazi u istoriju.

Baš kao što je Fendi baguette ovekovječen u seriji 'Seks i grad', nova it torbica Keri Bredšo viđena u nastavku popularnog serijala, izazvala je poprilično zanimanje modnog sveta.

Reč je omodelu Hourglass, torbici koja će svakoj kombinaciji, pa čak i onu najjednostavnijoj dati posebnost, a Keri se odlučila za elegantnu varijantu bež boje, koja je plod saradnje kuća Gucci i Balenciaga.

Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ista je torbica zaludela brojne trendseterke poput Majli Sajrus koja je nosila Gucci cvetni model dok je Kim Kardašijan izgledala fantastično u ružičastom od glave do pete i s upečatljivom torbicom zakrivljenog oblika sivkastih tonova.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Popularnoj tašni nije odolela ni Jelena Karleuša, koja u svojoj kolekciji poseduje nekoliko modela u različitim bojama.

ATA Images/Antonio Ahel 

Ova informacija vas verovatno ne inznenađuje, s obzirom na to da je Jelena poznata kao veliki ljubitelj mode, a trendove često prva i iznese.

Inače, ova tašna je nadahnuta upečatljivim baskijskim prslucima osnivača kuće Kristobala Balenciage iz 50-ih, a njihov prepoznatljiv dizajn nadahnuo je 2019. Demnu Gvasaliju za ovaj statement model.

Dakako, kultni brend ima puno iskustva kad se radi o it torbama: modeli City i Motorcycle početkom 2000-ih oduševljavali su modne ikone kao što su Kejt Mos i Sijena Miler.

Inače, kako su nedavno objasnili kostimografi serije Molii Rodžers i Deni Santijago, u seriji 'I tek tako...' koristi se otprilike 3000 torbica, što popularnu seriju čini fantazijom luksuznih kupaca na malom ekranu.

Osim Gucci saradnje s brendom Balenciaga, tu su i torbice Judith Leiber, Sonie Rykiel, Paco Rabannea...

J Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Rodžers objašnjava kako je njihov pristup odabira torbica u seriji vrlo jednostavan.

'Koristili smo komade koji su se slagali s odevnim kombinacijama. To je bilo najvažnije, a nevažno je čije su i odakle dolaze. Može to biti bilo šta, samo da ide uz odeću', kaže Rodžers.

Osim toga, bilo je tu i vintidž torbica iz kolekcije SJP, koje će se takođe moći vidjeti u seriji.