ŠEŠIRI KOJE MORATE IMATI OVOG LETA: Jedan od detalja koji će SPASITI svaki stajling

Svaku kombinaciju podiže na viši nivo.

ROMAN RUDENKO/RUDENKO ROMAN

Sve više šešire možemo videti na brojnim modnim blogovima, te tako jedan sa manjim obodom možete poneti uz farmerke i neku majicu ili košulju, te ćete njime jednu sasvim običnu i jednostavnu, dnevnu kombinaciju, učiniti veoma zanimljivom i atraktivnom, a osim toga, šešit će vas sačuvati i od prejakog Sunca.

Postoji dosta aksesoara koje morate nabaviti za sebe ovog leta. Pored svilenih marama sa zanimljivim dezenima, tu su i šeširi. Ne samo da će vas zaštititi od sunca već će učiniti vaš stil drugačijim. Predstavljamo vam pet modernih vrsta šešira koji su hit ovog leta. Nosite ih onako kako volite i budite sigurni da će podići vaš stil na viši nivo.

Freepik 

Fedora

Fedora nikada ne izlazi iz mode. Ovo naš omiljeni modni detalj kada dođu sunčani dani. Napravljen od slame i ukrašen mašnom predstavlja vanvremenski trend koji morate isprobati. Nosite ga u svim gradskim prilikama i šetnji pored reke. Unesite malo klasike u vaš stil.

Panama

Panama model obožavaju sve trendseterke. Rado ga viđamo na modnim blogovima i u modnim editorijalima. Lako se kombinuje uz različite stilove i komade. Nosite ga uz udoban džins, običnu belu majicu i trendi kardigan. Sve oči će biti uprte u vas. 

Šešir sa velikim obodom

Šešir sa čvrstim i velikim obodom, koji često imamo prilike da vidimo na plažama, možete isto tako nositi uz neke damske haljine, ležerne kombinacije i bilo šta da ponesete, a što ističe vašu nežnu i romantičnu stranu. 

Slamnati kačket

Novost među letnjim aksesoarima jeste i slamnati kačket Jockey modela koji je namenjen za one najodvažnije zaljubljenice u modu. Ukoliko se odlučite da ponesete ovaj model smatrajte da ste i više nego modno osvešćeni i spremni na isprobavanje drugačijih izdanja do sada.