SVI SU IH NOSILI, A SADA VIŠE NISU U TRENDU: Vreme je da ZABORAVITE na ovih 6 aksesoara

Koji to modni detalji ove sezone nisu više u trendu saznajte u nastavku...

Shutterstock 

Modni aksesoari su savršen način da sebi priuštite malu dozu luksuza, bez da potrošite preveliku sumu novca na nešto što je možda samo ove sezone u trendu.

Kada kažemo da nešto više nije u trendu, to ne znači da tu garderobu ili aksesoare više nikada nećete videti na modnoj pisti ili ulicama, već su ih naprosto zamenile neke vrlo slične alternative.

U suštini, ni jedan jedini trend se ne zadrži duže od dve do tri sezone, a takođe je česta pojava i da se oni nekadašnji trenodvi, poput mode osamdesetih i devedesetih, ponovo vrate kao najmoderniji.

Mi vam otkrivamo koji to modni detalji ove sezone nisu više u trendu!

Trend duplih tašni

Pomalo bizaran trend se mogao videti na gotovo svim vodećim revijama za proleće i leto 2019. godine, a to je nošenje dve tašne, jedne manje i jedne veće. Ovaj trend ni tada nije bio baš razumljiv, ali je bio moderan pa je tako i bio vrlo nosiv te sezone.

Čarape na sandale

Moć belih čarapa došla je na red da se uklapa sa sandalama, ali ne više! Iako su samo najhrabrije mogle da ponesu ovaj trend, a da ne izgledaju smešno, više mu ni one nisu verne.

carape na sandale
Shuterstock 

Ear cuff

"Ear cuff" minđuše koje se pričvrćuju na hrskavici uveta, nažalost ove godine nisu u modi. Iako ih mnogo volimo, njih su zamenile ogromne minđuše u starinskom stilu koji imitiraju nakit sa kraja deventaestog i početka dvadesetog veka.

mindjusa
Instagram 

Pederuše

Radi se o čuvenoj torbi koja se nosi oko struka ili nešto spuštenije, na kukovima, koja je ranije bila sveprisutna, a najpopularnija bila je čuvena brenda Gucci koji danas više ne možemo videti na ulicama. Ipak ove torbice ostavili smo u prošlosti, zajedno s glomaznim gumicama za kosu.

Naočare sa "ogledalo" staklima

Zavoleli smo ih još 2013. godine, ali nakon 5 godina, tome je došao kraj. U trendu su okrugle, mačkaste i predimenzionirane naočare za sunce sa ukrasima.

Ogrlice sa školjkicama

Nakit u obliku školjki smo viđali tokom cele 2019.godine, a onda su ga u prošle zamenili biseri, a ove godine šarene perle.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši