Izreka kaže: " Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari". Za mnoge važne kupovine ovu izreku trebu imati na umu, no, to ipak nije pravilo baš za sve, posebno kada se radi o second hand radnjama.

Svi koji nisu dobro upoznati sa svetom vintidž mode, uglavnom smatraju da je u pitanju tržište isključivo posvećeno ekscentričnim stilovima i predimenzioniranim siluetama. A, ako bismo pomenuli kožne čizme i savršeno skrojene blejzere koji prevazilaze sezonske trendove, a vrlo su povoljni?

zensko odelo
Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kvalitet, stil i pristupačnost je ono što možete očekivati od Second Hand radnji, te ako ste u potrazi za svežim modnim rekvizitima ove jeseni, zašto ne biste potražili baš ovde? Od farmerki do svilenih bluza, jednom kada ponesete ovu garderobu i naviknete se na taj nivo udobnosti, vraćaćete joj se uvek.

Ovih sedam odevnih komada u Second Hand radnjama obično ćete naći sa potpisom nekog brenda, te za veoma nisku cenu možete dobiti visokokvalitetnu stvar, koja je odolevala i koja će odolevati vremenima pred nama.

Džins

una krlic
screenshoot/instagram 

Kožne čizme

kozne duboke cizme
screenshoot/instagram 

Blejzer

blejzer
screenshoot/instagram 

Vuneni džemperi

vuneni dzemper
Instagram 

Ogrlice

ogrlica
Richard Milnes / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Svilene bluze

svilena bluza
screenshoot/ instagram 

Kožni kaputi i bunde

kozni kaput
screenshoot/instagram