NEGA KOSE: Šamponi iz lokalne radinosti

Za vašu kosu i kožu glave uvek je korisnije koristiti prirodne šampone malih, lokalnih proizvođača, jer je kvalitet zagarantovan.

Unsplash

All nut

All nut prirodni šampon je veoma blago sredstvo za svakodnevnu upotrebu. Neguje kožu glave, i temeljno čisti kosu. Posebno je pogodan za osetljivo vlasište i kod osoba koje imaju alergijske reakcije na konvencionalna sredstva za pranje kose.⁣ Zbog potpuno prirodnog sastava, ovaj šampon ne peni kao konvencionalni šamponi. Kombinacija ulja kajsije, ekstrakta koprive, ruzmarina i etarskog ulja pomorandže jačaju mikrocirkulaciju vlasišta i samim tim koren kose, regenerišu vlasište i omekšavaju dlaku.⁣

Aromakozmetika Klementina

GČvrsti šampon za kosu aromakozmetike Klementina od žalfije savršena je alternativa klasičnim šamponima. Poznato je da žalfija kao lekovita biljka ima široku medicinsku primenu i ulazi u sastav mnogih lekova. Njena lekovitost potiče od isparljivih etarskih ulja, onda zamislite koliko je zdravo udisati njena isparenja i koliko je zdrava za vašu kožu glave.

Golden Goddess

Šampon ovog lokalnog brenda ne sadrži sulfate, parabene, veštačke boje i mirise, niti druge štetne materije. Njegova moć čišćenja potiče od aktivnih materija prirodnih aminokiselina zobi. Savršeno je nežan i ne iritira čak ni najosetljiviju kožu. Blagotvorno deluje na kožu glave sklonu perutanju. Obogaćen je ekstraktom crnog sleza, pantenolom i hidrolatom mandarine, koji čuvaju zdravlje i vitalnost i regenerišu vašu kosu i kožu glave.

Orange prirodna kozmetika 

Orange šamponi ne sadrže sulfate, silikone i parabene, te ne remeti prirodne procese u koži. Reguliše previše sebuma, problem sa isušivanjem kože glave i stvaranje peruti i elektriciteta. Sadrži čajevac koji je jedan od obaveznih sastojaka našeg prirodnog šampona. Umiruje nadraženu kožu glave, pomaže odstranjivanje peruti i jača koren kose.

Koozmetik

Prirodni kompakt šampon Koozmetika intenzivno neguje oštećenu, slabu, tanku i retku kosu. Kosa posle pranja je potpuno čista maksimalne bujnosti i punoće. Jako antiupalno dejstvo zelenog organskog Matcha čaja Matchanna sprečava prevremeni gubitak kose. Neguje teme glave i besprekorno čisti kožu glave čime sprečava pojavu peruti, seboreje i alopecije. Pored matche, tu je i kokosovo ulje, puter, biljni glicerin, tečna svila, pantenol i eterično ulje ruzmarina.