Sofi kozmetika

Jedan od najkvalitetnijih prirodnih brendova domaće kozmetike, Sofi, u svom asortimanu ima ulje za telo od badema i avokada. Sadrži ulje slatkog badema i avokada kao bazu za negu i etarsko ulje grejfruta i pomorandže za dobro raspoloženje. Pored ovog ulja, nude i ulje od lavande za masažu, kao i ulje od bršljena protiv celulita.

NC kozmetika

Be Shiny losion za telo brenda NC kozmetika odlično hidrira kožu uz pomoć bademovog ulja, neguje i hrani. Izrađen po posebnoj tehnologiji sa Dry Touch efektom – ne mast kožu, koža ga brzo upija te nema bojazni da ćete umastiti svoje stvari. U sastavu ovog losiona nalazi se i biljni ekstrakt korena šargarepe.

Ivy kozmetika 

U pitanju je još jedan domaći brend prirodne kozmetike. U njihovom asortimanu nalaze se i proizvodi za negu tela: losioni i ulja. Tako je losion za telo Coconut and Honey baziran na efikasnoj kombinaciji organskog maslinovog ulja, aloe vere i prirodnog glicerina, a ulje za telo Ocean Breeze na bazi organskog maslinovog ulja, jojoba ulja, bademovog ulja i ulja iz semena kajsije.

All nut 

Losio za lice i telo od koštice maline All nut, sa uljima lešnika i kupine snažno vlaži kožu i pomaže kod umorne, sive i dehidrirane kože, što nam je svima potrebno u hladnijim danima.⁣ Ulje maline povoljno deluje protiv ekcema, ožiljaka i drugih oštećenja kože, štiti kožu od sunca. Ulje kupine, takođe, pruža zaštitu od sunca, bogato je beta karotenima, te ima izrazita antioksidativna svojstva, umiruje kožu.⁣⁣⁣

Anubis prirodna kozmetika 

Ukoliko vam nedostaje leto, onda je Anubis krema za telo sa višnjom savršena za vas. Sastavljena je od maslinovog i bademovog ulja, čija je primarna funkcija da hrani kožu, čuva njenu strukturu. Poseban značaj ima kakao puter i to zbog velike sposobnosti zadržavanja vlage.