SAVE THE DATE: Prva vintage i second hand revija u Beogradu ovog četvrtka

Jedna od retkih autentičnih vintage i second hand salona, Robna kuća Beograd, održaće svoju prvu reviju, a samim tim i prvu reviju u Srbiji takve vrste, u četvrtak, 9. decembra u beogradskom kafe baru Dim

Promo

Na RKB reviji modeli neće biti klasični manekenke i manekeni, već žene i muškarci koji su bili najveća podrška ovom salonu, ali i održivoj modi u Srbiji generalno.

“Moja ideja je bila da se zahvalim tim ljudima tako što ću ih staviti u centar dešavanja. Time ćemo zajedno dodatno doprineti podizanju svesti o konceptu second hand-a i vintage-a kao visokoj modi”, istakla je Marija Šehanović, osnivač RKB-a.

Promo 

Veče je zamišljeno poput vremeplova, kroz muziku, modu, džinglove i inserte iz filmova, reklama. Voditeljka programa biće Maja Atanasijević. Početak programa je u 18 časova, a revija počinje u 19:30h.

Promo 

Svi posetioci koji dođu nakon 20 časova moraće sa sobom da nose zeleni sertifikat, odnosno covid pasoše.

Robna kuća Beograd smeštena je u centru grada, na adresi Kneginje Ljubice 1, koju je Marija pokrenula tokom pandemije. U njemu se nalaze pažljivo birani komadi odeće i aksesoara, ali i prostor za razgovor, kafu i čaj od koprive.

Promo