Nova Iskra

Prvi design hub na Balkanu, ovi coworking pioniri primenjenih umetnika, ali i IT-jevaca prostiru se na tri lokacije u Beogradu: kod železničke stanice, u Zemunu i na Dorćolu. Možete da birate članiranu na dnevnom, nedeljnom, mesečnom nivou - jedan sto, zasebnu ili virtuelnu kancelariju po pristupačnim cenama. Kako se ističe iz NI, Nova Iskra Workspace trenutno pomaže kompanijama da svojim zaposlenima, nakon višemesečne izolacije i rada od kuće, omoguće promenu radnog okruženja, a njihovi coworking prostori zbog svog originalnog koncepta, dinamike i prilika koje se u njima stvaraju, pružaju idealno mesto za tu promenu.

Startit Centar 

IT centar koji je lansirao brojne startupe, lobi grupa, edukativni i coworking prostor - Startit, sada predstavlja mrežu coworkinga po Srbiji. U Beogradu se nalazi na adresi Savska 5, na preko 400 metara kvadratnih. Pored prostora za rad, dobija se i pristup Startitovoj mreži profesionalaca i mentora, povezivanje sa investitorima i sl.

ICT hub 

ICT hub predstavlja centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija, u samom centru Beograda. Pored coworking segmenta koji servisira čak 90 stanara, Playground je prostor gde se lokalna startup zajednica okuplja i napreduje, gde se korporacije povezuju sa startapima i gde je dom prvog privatnog investicionog fonda za early-stage startupe, navodi se na njihovom sajtu.

Desk & more 

Desk&More nudi moderne, fleksibilne, inspirativne i funkcionalne radne prostore. Nalazi se u izvrsno rekonstruisanom poslovnom centru M44 u samom srcu Beograda. Savremenom arhitekturom, originalnim dizajnom enterijere i smelom kombinacijom boja i oblika, ovaj prostor reflektuje duh i energiju glavnog grada.

Open hub 

Kako se navodi na njihovom sajtu, Open Hub na Dorćolu je rođen sa idejom da podrži kreativce i inovatore i sve koji teže boljem umrežavanju, kontaktima i koji tragaju za velikim prilikama. U ponudi se nalaze radni stolovi, privatne kancelarije, sale za sastanke ili prostor za događaje na kraći ili duži period.

Smart Office Coworking 

Ovaj prostor u centru grada raspolaže sa 30 stolova i dve konferencijske sale, te je prilagođen poslovnim ljudima u pokretu, startup-ima, preduzetnicima koji rade od kuće, freelancerima, manjim timovima I svima kojima je neophodan funkcionalan, pristupačan prostor za rad sa potpuno fleksibilnim uslovima korišćenja. Pružaju i virtualna kancelarijska rešenja i ostalu logističku podršku za poslovanje.