Niko nije ni sanjao da će se trenerke vratiti na velika vrata. Nosili smo ih i nekada, ali uglavnom u kućnoj i sportskoj varijanti, međutim, s karantinom udobnost je postala prioritet koje po svemu sudeći ne želimo da se odreknemo ni dve godine kasnije.

Tako su trenerke postale must have, kombinuju se uz sportske, ali i elegantnije stvari, a trenerke, u svom klasičnom obliku, trenutno su u centru pažnje.

Iako su trenerke idealne za odmor kod kuće, verujte nam kad kažemo da ćete želeti da nosite svoje i van kuće.

Izabrali smo za vas najlepše modele domaćih dizajnera...

Sized2

Sized2 - unisex brend koji koji odgovara svima i dolazi u 2 veličine: Size 1 i Size 2

Pozitif

Fotograf Dušan Petrović stoji iza brenda Pozitif. Pored širenja pozitivne energije kao centralne poruke koju brend nosi, širi se i udobnooost. Šta je bolje od udobne trenerke tokom hladnih dana. Ovaj komad postao je omiljen i među poznatima.

Distance

Ultra primerenog naziva, Distance trenerke su neobičnih krojeva i nešto intenzivnijih boja. Taman da obojite sebi dan ukoliko radite od kuće i jedina aktivnost vam je prebacivanje sa kreveta na kauč.

Good vibes

Nema sumnje da je udobnost zagarantovana. Ovaj brend se inače izdvaja i kreativnim i obojenim stvarima. Definitvno za one koji odećom žele da iskažu svoje raspoloženje.

ABOUT ME

Brend koji je Nikolija Jovanović osnovala sa svojom sestrom Teodorm Jovanović.  Reč je o kolekciji plišanih trenerki, koje se za pronaći u bebi roze boji, kraljevsko plavoj, bež i crnoj.